Saringan vakum

  • Vacuum filter

    Nyaring vakum

    Saringan vakum ngumpulkeun polutan (utamina lebu) ditarik tina atmosfir pikeun nyegah kontaminasi sistem sareng dianggo diantawis cangkir sedot sareng generator vakum (atanapi klep vakum). Mufflers kedah dipasang di port knalpot generator vakum, port hisap (atanapi port knalpot) klep vakum sareng port knalpot pompa vakum.