Vakum cuk

  • Vacuum chuck YZP

    Vakum chuck YZP

    Nguseup vakum, ogé katelah panyebaran vakum, mangrupikeun salah sahiji alat penggerak vakum. Sacara umum, panggunaan produk nyeepkeun cangkir vakum mangrupikeun padika anu paling murah. Ngisep vakum aya sababaraha rupa. Nguseup karét tiasa dioperasikeun dina suhu luhur. Nyedot silikon cocog pisan pikeun produk nangkep kalayan permukaan kasar. Cangkir nyeuseup didamel tina poliuretan tahan awét. Salaku tambahan, dina produksi anu saéstuna, upami cangkir nyeuseup diperyogikeun pikeun tahan minyak, éta tiasa dianggap nganggo bahan sapertos poliuretan, karét butadién nitril, atanapi polimér anu ngandung vinil kanggo ngadamel cangkir nyeuseup. Sacara umum, pikeun ulah aya permukaan produk anu goresan, pilihan anu pangsaéna didamel tina karét nitril atanapi karét silikon kalayan bahan cangkir nyeuseup didamel tina karét nitril, ngagaduhan kakuatan nyaring anu langkung ageung, janten éta seueur dianggo dina sagala rupa alat panyeupan vakum.