Silinder hidrolik ipis HT

Pedaran pondok:

Disebut silinder hidrolik super ipis ogé tiasa disebat jack super ipis, sabab namina nunjukkeun langkung handap tibatan cilinder hidrolik biasa, kalayan beurat enteng, tonase ageung, ciri fleksibel seluler. Lubang ningkatna ngajantenkeun gampang sareng gampang permukaan pembakaran ngajantenkeun résistansi korosi langkung kuat.


Detil Produk

Tanda Produk

Thin hydraulic cylinder HT1
Tpye Lalakon Ganda Laku Ganda Kadua Rod Rod
Bore Φ32.Φ40.Φ50.Φ63.Φ80.Φ100. (Φ125) Φ32.Φ40.Φ50.Φ63.Φ80.Φ100. (Φ125)
Max. Pagawean Pencét l40kgf / cm2(13.729Mpa)
Ngidinan Pencét 210kgf / cm2 (20.594Mpa)
Mnt. Gawe Pers 3 ~ 8kgf / cm2
Kisaran Kacepetan 8 ~ 100mm / detik
Temp damel 10 ~ + 80 ℃
Larapkeun Minyak Gawe Minyak Mineral Biasa
Screw Toleransi Rod KSB0214 2 Kelas
Toleransi stroke 0 ~ + 0.8mm
Tipe Pendukung Tipe Dasar
※ Ngagunakeun Pencét Over140kgf / cmPlseas Taroskeun ka Kami  

※ NgagunakeunTemp Langkung 100, Punten Taros Kami

 

※ Kalayan Switch Tiasa Pesen (Punten Taroskeun Kami)

 
※ Kalayan Tipe Saklar. Diménsi Urang Sunda Badé Ngarobih  

Silinder hidrolik ultra-ipis dilengkepan cecekelan anu gampang dibabawa. Hal ieu utamina dianggo di rohangan anu sempit sareng ngagaduhan kamampuan operasi anu saé dina rohangan alit situs konstruksi. Éta langkung alit tibatan silinder hidrolik biasa, sareng tiasa dioperasikeun jarak jauh ku cara ngahubungkeun selang tekanan tinggi sareng bagian luhur ipis. Struktur anu dipisahkeun merenah pisan pikeun perbaikan sareng perawatan luhur hidrolik.

Tip pikeun ngagunakeun silinder hidrolik ultra-ipis:
Mimiti, sateuacan dianggo kedah parios bagian silinder hidrolik normal.
Kadua, pusat beurat gravitasi pikeun milih sedeng, pilihan wajar titik kakuatan silinder hidrolik, handap alas rata, dina waktos anu sami pikeun nimbangkeun kaayaan lemah lembut sareng sesah, naha pikeun ngempelkeun kai anu tangguh, ditempatkeun kalayan lancar, supados ulah kabeuleum beurat atanapi condong.
Katilu, nalika nganggo silinder hidrolik ultra-ipis, sambungkeun heula gabungan gancang tina pompa manual ka luhur, teras pilih posisi anu leres, kencengkeun sekrup minyak dina pompa minyak, teras éta tiasa jalan. teundeun, leupaskeun roda pompa panangan rada jarum jam sareng silinderna bakal dibongkar. Maka batang piston bakal lungsur laun. Upami teu kitu éta bakal bahaya murag gancang teuing.
Kaopat, saatos silinder hidrolik bakal angkat beurat, beuratna kedah didukung dina waktos anu pageuh, dilarang nganggo silinder hidrolik ultra-ipis salaku pangrojong.
Kalima, pangguna dina panggunaan silinder hidrolik kedah leres-leres patuh kana parameter utama dina bekelna, nyingkahan overload super-high, upami henteu nalika jangkungna angkat atanapi ngangkat tonnage ngaleuwihan dibekelan, bagian luhur silinder bakal terjadi kebocoran minyak serius .
Tip kaamanan: Upami pangguna peryogi sababaraha silinder hidrolik kanggo diangkat dina waktos anu sami, salian ti panempatan silinder hidrolik ultra-ipis, klep shunt multi-top kedah dianggo, sareng beban unggal silinder hidrolik kedah saimbang , perhatoskeun supados gancang angkat angkat sinkron. Ogé diperhatoskeun kamungkinan taneuh tiasa guha kusabab beurat henteu rata pikeun nyegah beurat diangkat tina cara ngadengdekkeun sareng nyababkeun bahaya.

Thin hydraulic cylinder HT2
Piston rod with external thread
Piston rod with internal thread

Batang piston kalayan benang éksternal

Rod piston kalayan benang internal

Thin hydraulic cylinder YSB140H-LA50 2
Thin hydraulic cylinder YSB140H-LA50

Silinder hidrolik ipis YSB140H-LA50 2

Silinder hidrolik ipis YSB140H-LA50

Thin hydraulic cylinder YSB140H-LA50 3
Thin hydraulic cylinder HT

Silinder hidrolik ipis YSB140H-LA50 3

Silinder hidrolik ipis HT


  • Saméméhna:
  • Teras: