Klep knalpot gancang

  • Quick exhaust valve

    Klep knalpot gancang

    Kontrol pneumatik dina komponén penting, komponén kontrol arah hiji arah. Sering ngonpigurasi antara silinder sareng klep ngabalikkeun, supados hawa dina silinder henteu nembus klep ngabalikkeun sareng klep langsung dileupaskeun.