Klep knalpot gancang

Pedaran pondok:

Kontrol pneumatik dina komponén penting, komponén kontrol arah hiji arah. Sering ngonpigurasi antara silinder sareng klep ngabalikkeun, supados hawa dina silinder henteu nembus klep ngabalikkeun sareng klep langsung dileupaskeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Quick exhaust valve1

Kasempetan anu berlaku

Cocog sareng kaayaan dimana silinder diperyogikeun pikeun mindahkeun gancang.

Quick exhaust valve YAQ2

Lambang

Quick exhaust valve5

  • Saméméhna:
  • Teras: