Sistem hawa bersih port

  • Lubricator

    Pelumas

    Klep tekanan-ngirangan mangrupikeun klep anu sacara otomatis ngajaga tekanan outlet tetep stabil ku nyaluyukeun tekanan inlet kana tekanan outlet anu diperyogikeun sareng ngandelkeun énergi médium éta nyalira. 
    Tina sudut pandang mékanika cairan, klep ngirangan tekanan nyaéta résistansi lokal tiasa ngarobih unsur throttle, nyaéta ku cara ngarobah daérah throttling, supados tingkat aliran sareng perobihan énergi kinétik cairan, nyababkeun leungitna tekanan anu béda, ngahontal tujuan dekompresi. Teras ngandelkeun kontrol sareng pangaturan sistem, sahingga klep saatos turun naek tekanan sareng kasaimbangan gaya spring, sahingga klep saatos tekanan dina kisaran kasalahan tangtu ngajaga konstanta.