Pilot Dioperasikeun 5 Jalan Sol. Klep

  • Pilot Operated 5 Way Sol. Valve YSVM2

    Pilot Dioperasikeun 5 Jalan Sol. Klep YSVM2

    Lacak sajarah pangwangunan, dugi ka ayeuna, boh di bumi boh di luar negeri prinsipna tiasa dibagi kana tilu katégori (nyaéta lakonan lempeng, step by step child step guidance), sareng tina struktur disk sareng matérial anu ngabédakeun anu béda sareng prinsipna dibagi kana genep cabang kelas leutik (struktur diafragma, saléngkah-saléngkah mindahkeun sapotong beurat struktur mémbran, strukturna, anu tipayun dina struktur piston obah lempeng, step by step piston struktur, anu payun pikeun struktur piston anu ngalir).