Silinder sanés

  • Booster Cylinder YNB(P)H

    Silinder Panguat YNB (P) H

    Silinder booster gas-cair umumna disebut silinder booster. Silinder naekeun cairan gas digabungkeun sareng silinder sareng kaunggulan silinder sareng perbaikan desain, minyak hidrolik sareng isolasi anu ketat, hawa anu dikomprés dina batang piston silinder tina bagian pagawéan kontak sacara otomatis saatos perjalanan, laju gerakan, stabilitas, sareng transmisi pneumatik alat blok saderhana, pangaturan kaluaran gampang, tiasa ngahontal kakuatan pencét hidrolik langkung luhur dina kaayaan anu sami, konsumsi énergi rendah, badarat lemes henteu kapang karusakan, gampang dipasang sareng masang silinder bertekanan khusus tiasa 360 derajat dina Sudut mana waé, rohangan anu dijajah leutik, kurang ngaruksak tina naékna suhu, umur panjang, noise rendah, sareng fitur inti anu sanésna. Silinder bertekanan Maké tekanan udara umum pikeun ngahontal kakuatan anu langkung luhur tina silinder hidrolik tanpa peryogi unit hidrolik.
  • Compact constant rotary cylinder YMKAWC

    Silinder puteran konstan Compact YMKAWC

    Silinder Rotary - silinder tina logam silinder anu pistonna ditungtun pikeun silih balikeun dina garis anu lempeng, dimana saluran asupan sareng pipa knalpot sareng panduan hawa dipereskeun sedengkeun awak silinder tiasa muter relatif sareng silih meta dina jig sareng alat kawat coiled.
    Silinder puteran utamina diwangun ku sirah hawa, blok silinder, piston sareng rod piston. Nalika silinder rotary tiasa dianggo, gaya éksternal ngadorong blok silinder, sirah silinder sareng pituduh hawa pikeun ngahurungkeun, sedengkeun piston sareng rod piston ngan ukur tiasa ngadamel bulak balik gerakan lempeng, sareng pipa hawa sambungan luar pipa, tetep.
  • Air-Hydra Converter YCCT

    Parabot Paréntah Air-Hydra YCCT

    A transduser anu ngarobah sinyal pneumatik kana sinyal hidrolik. Ngagunakeun hawa dikomprés salaku sumber kakuatan, kaluaran minyak hidrolik, ngajalankeun silinder kakuatan (silinder hidrolik) Peta lemes.