Catetan jalur gas total

1. Ngeunaan jinis cairan
Pamakéan cairan pikeun ngagunakeun hawa anu dikomprés, panggunaan cairan sanés dina kasempetan éta kedah dikonfirmasi ku perusahaan.

2. Kaayaan cai kondensat
Hawa anu dikomprés ku cai anu kentel bakal janten penyebab gangguan fungsi komponén pneumatik. Sateuacan saringan, pengering hawa, sarap kondensat kedah dipasang.

3. manajemén drainase kondensat
Sakali kondénsina hilap pikeun nyéépkeun saringan hawa, kondensatna bakal ngalir kaluar tina dua sisi, nyababkeun gangguan tina komponén pneumatik. Manajemén debit kondensat ngagaduhan waktos anu sesah, disarankeun nganggo saringan ku solokan otomatis.

4. Ngeunaan jinis hawa
Hawa dikomprés anu ngandung bahan kimia, minyak sintétik anu ngandung pelarut organik, uyah, gas korosif, sareng sajabana, bakal janten panyabab karusakan sareng tindakan goréng, henteu dianggo.

5. Saringan hawa kedah dipasang
Deukeut ka sisi hulu klep, saringan kedah dipasang pikeun akurasi 5µ m nuturkeun saringan hawa.

6. Saatos nyetél cooler, pengering hawa sareng kolektor cai kondensor, jsb.
Hawa dikomprés ngandung sajumlah badag cai kentel, bakal ngakibatkeun klep sareng komponenana pneumatic séjén tina aksi goréng, jadi sistem sumber gas kedah diatur saatos cooler, pengering hawa sareng kolektor cai kentel, jsb.

7. Toner sareng langkung seueur waktos di sisi hulu klep, kedah nyetél SEPARANG minyak mist
Nalika toner anu dihasilkeun ku kompresor hawa, napel kana klep, klep bakal nyababkeun tindakan ngarugikeun.
Persyaratan lengkep pikeun kualitas udara anu dikomprés, tingali "sistem pemurnian udara dikomprés" perusahaan.

8. Ngaleupaskeun cai
Cai kentel dina saringan hawa kedah rutin dibuang.

9. Pikeun minyak
Klep solenoid sealing élastis, sakali minyak, minyakna kedah teras-terasan.
Turbin No. 1 (henteu nambihan) VG32 ISO kedah dianggo. Salaku tambahan kana minyak pelumas, bakal nyababkeun rusakna katup, jsb.

10. Pembuangan pipa
Piping sateuacan motong ditiup pinuh atanapi dikumbah tungtung motong, motong minyak atanapi debu jsb.

11. Cara ngagulung tina sealing tape
Pipa sareng sambungan pipa mangrupikeun kasempetan tina sambungan utas, henteu kéngingkeun benang pipa bubuk sareng sabuk panyegelan lebu dicampur pipa internal. Nalika sealing tape dianggo, tungtung payun benang sekrup kedah disisihkeun sareng 1 pasang benang supados henteu mungkus sakur sealing.

12. Entong dianggo dina gas korosif, kimia, cai, cai, lingkungan uap cai atanapi tempat anu ngagaduhan zat di luhur.
13. Ngajaga struktur anu saluyu sareng IP65 sareng IP67 (dumasarkeun kana IEC60529) produk, (lebu sareng cai) kana lebu sareng cai tiasa dijaga. Tapi henteu tiasa dianggo dina cai, kedah diperhatoskeun.
14. Luyu sareng produk IP65 sareng IP67, pamasangan kedahna cocog pikeun minuhan spésifikasi na, perlu maca catetan unggal produk.
15. Gas anu gampang kabeuleum, suasana gas anu ngabeledug, henteu dianggo, supados ulah aya seuneu sareng ledakan. Produk ieu henteu ngagaduhan struktur anti ledakan.
16. Entong dianggo dina tempat geter sareng kaget.
17. Tempat paparan panonpoé, kedah nambihan panutup pelindung, nutupan panonpoé.
18. Aya tempat di sakitar sumber panas, radiasi panas kedahna lirén.
19. Dimana aya minyak atanapi percikan las sareng tempat-tempat napel sanésna, tindakan pelindung anu saluyu kedah dilaksanakeun.
20. klep solenoid dipasang dina kabinet kontrol, waktos anu lami dina kakuatan kasempetan, kedah nyandak ukuran panas pikeun mastikeun yén klep solenoid dina kisaran suhu diijinkeun.
21 Pangropéa sareng pamariksaan kedah dilaksanakeun saluyu sareng prosedur instruksi manual.
Sakali dianggo, éta bakal nyababkeun karuksakan, karusakan, atanapi karuksakan tanaga.

22. Komponén tina ngabongkar sareng dikomprés hawa kana knalpotna
Dina konfirmasi ku nyetir obyék parantos dilaksanakeun pikeun nyegah pembuangan ragrag sareng nyegah pembuangan pelarian, ngeureunkeun pasokan gas sareng catu daya, sistem pneumatik sésa internal tina hawa dikomprés ngalangkungan mékanisme sékrési tekanan résidu parantos ngosongkeun, kana ngabongkar komponénna. Salaku tambahan, tilu di tengah segel atanapi tipe suspénsi klep, klep sareng silinder antara hawa anu dikompres sésana ogé kedah dikosongkeun.
Saatos ngagantian atanapi masang deui komponén, anu pangpastian pikeun mastikeun aktuator pneumatik sareng sajabana parantos dilaksanakeun pikeun nyegah pembuangan gancang tina pembuangan, teras mastikeun operasi normal komponénna.

23. Pamakéan frékuénsi handap
Dina raraga nyegah gerakan klep éta goréng, klep kedahna dina 30 dinten kanggo ngalakukeun tindakan parobihan sakali, punten perhatoskeun kualitas pasokan udara.

24. Operasi manual
Kalayan operasi manual, alat kedah disambungkeun kana aksi, teras mastikeun operasi anu aman.


Pos waktos: Aug-14-2020