Qingdao Silinde Industrial Equipment Co., Ltd.

Qingdao Silinde Industrial Equipment Co., Ltd. parantos didaptarkeun pikeun panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan proyék otomasi industri mérek YSC salami sababaraha taun. Kalayan perjuangan anu tetep ku perusahaan urang mangtaun-taun, produk YSC parantos dijual ka sakumna dunya. Kalayan kualitas anu luar biasa, jasa lengkep sareng harga kalapa anu paling saé, éta parantos janten salah sahiji mérek paling dipercaya dina industri kontrol industri di Cina. Ngaliwatan kerjasama téknis jangka panjang sareng perusahaan Éropa, Jepang sareng Koréa Kidul, éta parantos ngeuyeuban sistem produkna sareng parantos diperpanjang janten klep kontrol diri sareng alat-alat khusus tina produk hidrolik pneumatik. Perusahaan kami parantos netepkeun sét sistem manajemen kualitas anu wijaksana pikeun mastikeun yén kualitas produk tina mérek YSC ngahontal tingkat anu maju di antara réncang dunya na.

Ti saprak didirikeun, YSC, salaku mérek terkenal di industri hidrolik pneumatik, parantos kalibet sacara aktip dina prosés industrialisasi Cina. Éta parantos matuh ka QSPT (kualitas, palayanan, harga, waktos) prinsip manajemén bisnis sareng laun ngeuyeuban, nyaluyukeun sareng ngarengsekeun struktur produkna saatos tungtutan pamasaran domestik sareng pakait sareng tren pangwangunan automasi industri di Cina supados nyayogikeun Utilitas pendukung sareng jasa pikeun sababaraha industri kalebet bungkusan, percetakan, éléktronika, alat listrik, mobil, mesin, metalurgi, las, kontrol digital, bénsin sareng industri kimia di panjuru Cina. Kanggo waktos ayeuna, seueur perusahaan kasohor di Cina parantos netepkeun hubungan jangka panjang sareng stabil sareng kami.

Nalika prosés industri otomasi industri di Cina diperkuat, tantangan-tantangan anyar diangkat pikeun mesin domestik sareng industri otomatisasi. Samentawis waktos, éta ogé nyayogikeun kasempetan pikeun pangwangunan urang. Dina satengah taun kadua 2006, kami ngasupan sareng ngadegkeun YSC China Manufacturing Base sareng mimitina nyetél tim pangwangunan. Di masarakat ayeuna nalika biaya produksi laun ditingkatkeun, produk YSC utama ngajaga daya saing harga ku alesan yén kualitas dijamin. Kanggo waktos ayeuna, séri kanggo pangwangunan sareng produksi nuju naék. Lian ti nyumponan sarat pikeun pesen domestik, sababaraha dikonsumsi di Koréa Kidul sareng nagara-nagara Asia Tenggara. Saatos sababaraha taun kerja keras, éta ngagaduhan pangakuan pamasaran sakali deui. Kusabab kitu, mérek YSC sanés ngan ukur pilihan pangalusna anjeun tapi ogé jasa salaku jaminan pikeun kasuksesan anjeun. Dina dinten-dinten payun, urang bakal teras-terasan nyepeng kana prinsip ngeunaan taliti sanaos kauntungan tipung sareng henteu nyalahgunakeun pikeun kéngingkeun manpaat. Kami bakal pinuh bakti pikeun ngembangkeun mesin sareng otomatisasi di Cina.

Kami hoyong gabung sareng anjeun dina damel babarengan masa depan otomatisasi industri domestik anu ngajangjikeun.


Pos waktos: Aug-14-2020