Analisis Produk - Sisi palanggan

1. Syarat kualitas udara pikeun panggunaan silinder: hawa dikomprés beresih sareng garing kedah dianggo. dina hawa teu kedah ngandung minyak sintétis pelarut organik, uyah, gas korosif, sareng sajabana, pikeun nyegah silinder, polah goréng. Sateuacan dipasang, pipa konéksi kedah pinuh ditiup sareng dikumbah , entong bawa lebu, chip, sealing potongan kantong sareng kokotor anu sanés kana silinder, klep.

2. Syarat pikeun lingkungan panggunaan silinder: Di tempat anu seueur lebu, tetesan cai sareng tetesan minyak, sisi rod kedah dilengkepan panutup pelindung teleskopis. Dimana panutup pelindung teleskopik henteu tiasa dianggo, silinder anu nganggo cincin tahan debu atanapi silinder tahan cai kedah dipilih. Upami suhu lingkungan silinder sareng suhu sedeng ngaleuwihan -10 ~ 60 ℃ kalayan saklar magnét, tindakan anti pembekuan atanapi résistansi panas kedah dilaksanakeun. Dina lingkungan médan magnét anu kuat, silinder anu saklar otomatis médan magnét anu kuat kedah dipilih. teu kedah dianggo dina uap korosif atanapi dina uap anu gelembung ku cincin segel.

3. Pelumasan silinder:Silinder minyak-pelumasi minyak kedah dilengkepan ku alat kabut minyak kalayan aliran anu pas. Silinder henteu dilumasi ku minyak. Éta tiasa dianggo pikeun waktos anu lami kumargi gajih tos ditambih dina silinder. Silinder ieu ogé tiasa dianggo pikeun minyak, tapi sakali minyakna disayogikeun, minyakna henteu kedah dieureunkeun. Minyak kedah disayogikeun turbin No. 1 (ISO VG32). Entong nganggo minyak, minyak spindle, sareng sajabana, pikeun nyingkahan ékspansi gelembung ganda NBR sareng anjing laut anu sanés.

4. beban silinder: Batang piston biasana ngan ukur tiasa ngadukung beban aksial. Hindarkeun nerapkeun beban gurat sareng ékséntrik dina batang piston. Nalika aya beban transversal, batang piston dina alat pandu kedah ditambihan, atanapi milih silinder rod pituduh, sareng sajabana. Nalika perobihan arah beban, ujung piston payun sareng beban * nganggo gabungan anu ngambang. Ku cara ieu, moal aya putus-putus dina posisi mana waé perjalanan. Nalika silinder dina kakuatan beurat, méja pamasangan silinder kedah léngkah pikeun nyegah kalonggaran, deformasi sareng karusakan.

5. Pamasangan silinder: Nalika masang silinder tetep, sumbu beban sareng rod piston kedah sami. Nalika masang anting atanapi silinder trunnion, pastikeun yén pesawat ayun silinder sareng ayunan beban aya dina hiji pesawat.

6. Pangaturan gancang tina silinder: Nalika klep kontrol speed dianggo pikeun nyaluyukeun laju silinder, klep throttle na kedah laun dibuka dina kaayaan katutup lengkep sareng diluyukeun kana speed anu dipikahoyong. Saluyukeun jumlah giliran teu ngaleuwihan * jumlah giliran. Saatos pangaluyuan, konci juragan konci.

7. panyangga silinder: Nalika énergi obah silinder henteu tiasa diserep sadayana ku silinder nyalira, mékanisme panyangga (sapertos panyangga hidrolik) atanapi gelung panyangga kedah ditambihan ka luar.

8. Ngeunaan operasi otomatis tina silinder:pikeun alat operasi otomatis, pangukuran kedah dilaksanakeun dina mékanisme atanapi sirkuit pikeun nyegah pembentukan awak sareng karusakan alat kusabab operasi anu salah sareng siklus tindakan silinder. Laju beban: Tina panilitian ngeunaan ciri ngajalankeun silinder, Hésé pikeun nangtoskeun kaluaran anu saleresna tina silinder kakuatan. Janten dina kajian kinerja sareng kaluaran silinder, silinder dianggo pikeun konsép faktor beban. Faktor beban silinder béta didefinisikeun salaku téori béta = silinder sareng kakuatan kaluaran beban saleresna F * 100% silinder Ft (l3-5), silinder beban saleresna ditangtukeun ku kaayaan damel anu saleresna, upami dikonfirmasi téa silinder, laju beban dihartikeun ku tiori tabung gas tiasa ditangtoskeun, daya kaluaran, anu tiasa ngitung silinder bél. Pikeun beban impedansi, sapertos silinder anu dianggo dina clamping pneumatic, loading henteu ngahasilkeun gaya inersia, umum faktor beban pilih béta nyaéta 0,8; Kanggo beban inersia, sapertos silinder anu dianggo pikeun nyorong workpiece, beban bakal ngahasilkeun gaya inersia, beban nilai laju sapertos kieu: <0.65 nalika silinder ngalir kalayan kecepatan rendah, V <100 mm / s; <0,5 Nalika silinder ngalir kalayan kecepatan sedeng, V = 100 ~ 500mm / s;<0.35 nalika gerakan gancang-cilinder , v> 500 mm / s. Peran saklar magnét SMC: saklar magnét SMC utamina dianggo pikeun ngendalikeun gerakan mesin industri, rentang rasio révolusi 1: 1 dugi ka 1: 150; Ukuran total cocog pikeun dirakit dina rohangan alit, poros drive sareng poros drive gir anu dijieunna tina stainless steel, gear sareng drive bushing didamel tina bahan termoplastik anu lubricated otomatis, sadaya jinis bahan sareng komponenana tahan tahan maké anu saé, sareng alat-alatna ngagaduhan kinerja tahan cai sareng dustproof anu alus. Saklar magnét utami dianggo pikeun ngendalikeun tindakan mesin industri, sapertos angkat, sareng sajabana Rasio révolusi dibasajankeun 1: 1 dugi ka 1: 9,400; saklar wates standar dipasang sareng saklar 2, 3, 4, 6, 8, 10 atanapi 12 gancang atanapi lambat sareng CAM PRSL7140PI anu seukeut. Komponén sanésna sareng babandingan révolusi sayogi nalika pamundut. Ngadamel pesenan khusus. * Rasio révolusi nyaéta 1: 9,400. Sadaya bahan sareng bagian tahan ka korosi, cai sareng lebu.


Pos waktos: Aug-14-2020