Warta

  • Total gas path notes

    Catetan jalur gas total

    1. Ngeunaan jinis cairan Pamakéan cairan pikeun ngagunakeun hawa anu dikomprés, panggunaan cairan sanés kasempetan kedah dikonfirmasi ku perusahaan. 2. Kaayaan cai kondensat hawa anu dikomprés ku cai kentel bakal janten panyabab panyalahgunaan komponén pneumatik. Sateuacan saringan, a ...
    Maca deui
  • Product Analysis – Customer side

    Analisis Produk - Sisi palanggan

    1. Syarat kualitas udara pikeun panggunaan silinder: hawa dikomprés beresih sareng garing kedah dianggo. Dina hawa henteu kedah ngandung minyak sintétis pelarut organik, uyah, gas korosif, sareng sajabana, pikeun nyegah silinder, aksi goréng klep. Sateuacan dipasang, pipa koneksi kedahna ditiup sareng diseuseuh ...
    Maca deui
  • Qingdao Silinde Industrial Equipment Co., Ltd.

    Qingdao Silinde Industrial Equipment Co., Ltd.

    Qingdao Silinde Industrial Equipment Co., Ltd. parantos didaptarkeun pikeun panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan proyék otomasi industri mérek YSC salami sababaraha taun. Kalayan perjuangan anu tetep ku perusahaan urang mangtaun-taun, produk YSC parantos dijual ka sakumna dunya. Kalayan qua anu luar biasa ...
    Maca deui