Mini-Silinder

  • Miniature oscillating cylinder YCRJ

    Silinder osilasi miniatur YCRJ

    Silinder ayun mangrupikeun aktuator pneumatik anu Maké hawa anu dikomprés pikeun ngajalankeun poros kaluaran supados tiasa gerak rotary bulak balik dina rentang Angle anu tangtu. Dipaké pikeun muka klep sareng nutup sareng gerakan panangan robot, jsb.