SEPARATOR mikro-mist sareng pre-filter

  • Micro Mist Separator with Prefilter YAMF

    Separator Halimun Mikro sareng Prefilter YAMF

    Prinsip pemisah kabut mikro: nyaéta nalika dua aliran fase (partikel sareng hawa anu ditunda) tina katéter tangensial saatos lebet kana separator, bakal ngajantenkeun gerakan rotasi sapanjang lapisan pemisah, dimana aranjeunna bakal kapangaruhan ku gaya sentrifugal, gravitasi sareng gesekan damel babarengan , Kusabab bahan padet ku gesekan tinggi, janten kecepatan puter na laun janten langkung alit, permukaan jero tilelep kana handapeun debit pamisah iteuk; Dina waktos ieu, aliran hawa tunduk kana kirang gesekan, sareng kagancangan dikirangan kirang. Nalika éta muterkeun sareng murag, éta bakal dibiasan deui ku réfraksi kerucut, janten gerakan luhur ka luhur sareng ngabentuk lapisan jero aliran hawa luhur (katelah inti hawa). Saatos ZUI, éta dileupaskeun tina pipa knalpot luhur, nyaéta, pamisahan udara sareng zat parantos réngsé. Diantarana, partikel atanapi bubuk anu diaméterna langkung alit sering ditarik kana aliran udara upspin sareng diusir ti luhur sateuacan dugi ka témbok.