Sedeng Ukuran Silinder Ukuran

  • Medium standard cylinder YMU

    Sedeng cilinder standar YMU

    Silinder standar, cocog pikeun sadaya lapisan masarakat, didaptarkeun pikeun alat panyabutan lebu dina silinder umum anu ngadukung panggunaan klep angkat sareng klep pulsa éléktromagnétik.