Perawatan sumber udara jalan utama

  • After cooler DHC

    Saatos cooler DHC

    DAC efisiensi tinggi saatos cooler sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun kalembaban dina hawa dikomprés saatos cooler disambungkeun di tukangeun screw and compressor piston, compressor tiasa dihasilkeun ku suhu luhur hawa anu dikomprés didinginkan dugi ka 42 ℃ dihandap, sareng tiasa ngamanfaatkeun kondensasi uap cai dina hawa tonggongna ditutup, pikeun ningkatkeun kaayaan damel pakakas beberesih garing di hilir, hindarkeun masalah gantung sareng kondensasi cai. Seri DAC efisiensi tinggi post-cooler gaduh dua padalisan: hawa - tiis sareng cai - tiis.
  • Micro Mist Separator with Prefilter YAMF

    Separator Halimun Mikro sareng Prefilter YAMF

    Prinsip pemisah kabut mikro: nyaéta nalika dua aliran fase (partikel sareng hawa anu ditunda) tina katéter tangensial saatos lebet kana separator, bakal ngajantenkeun gerakan rotasi sapanjang lapisan pemisah, dimana aranjeunna bakal kapangaruhan ku gaya sentrifugal, gravitasi sareng gesekan damel babarengan , Kusabab bahan padet ku gesekan tinggi, janten kecepatan puter na laun janten langkung alit, permukaan jero tilelep kana handapeun debit pamisah iteuk; Dina waktos ieu, aliran hawa tunduk kana kirang gesekan, sareng kagancangan dikirangan kirang. Nalika éta muterkeun sareng murag, éta bakal dibiasan deui ku réfraksi kerucut, janten gerakan luhur ka luhur sareng ngabentuk lapisan jero aliran hawa luhur (katelah inti hawa). Saatos ZUI, éta dileupaskeun tina pipa knalpot luhur, nyaéta, pamisahan udara sareng zat parantos réngsé. Diantarana, partikel atanapi bubuk anu diaméterna langkung alit sering ditarik kana aliran udara upspin sareng diusir ti luhur sateuacan dugi ka témbok.