Silinder Hidrolik

  • Oil tank

    Tangki minyak

    Aya sababaraha jinis dina struktur silinder hidrolik, sareng aya ogé rupa-rupa cara klasifikasi du: Numutkeun kana jinis zhi sisi obah, éta tiasa dibagi kana jinis gerakan résiprokal résiprési linier sareng jinis ayunan puteran; Numutkeun pangaruh tekanan tina cair DAO, éta tiasa dibagi kana hiji jinis aksi sareng jinis aksi dua kali. Numutkeun strukturna tiasa dibagi kana jinis piston, tipe plunger, tipe leungeun baju teleskopis multi-tahap, rak sareng jinis pinion; Numutkeun kana bentuk pamasangan tiasa dibagi kana rod, anting, suku, aci hinged, sareng sajabana. Numutkeun kana tingkat tekanan tiasa dibagi kana 16Mpa, 25Mpa, 31.5mpa sareng sajabina.
  • Pressing plate

    Pencét piring

    Aya sababaraha jinis dina struktur silinder hidrolik, sareng aya ogé rupa-rupa cara klasifikasi du: Numutkeun kana jinis zhi sisi obah, éta tiasa dibagi kana jinis gerakan résiprokal résiprési linier sareng jinis ayunan puteran; Numutkeun pangaruh tekanan tina cair DAO, éta tiasa dibagi kana hiji jinis aksi sareng jinis aksi dua kali. Numutkeun strukturna tiasa dibagi kana jinis piston, tipe plunger, tipe leungeun baju teleskopis multi-tahap, rak sareng jinis pinion; Numutkeun kana bentuk pamasangan tiasa dibagi kana rod, anting, suku, aci hinged, sareng sajabana. Numutkeun kana tingkat tekanan tiasa dibagi kana 16Mpa, 25Mpa, 31.5mpa sareng sajabina.
  • Gas-liquid booster cylinder

    Silinder booster gas-cair

    Aya sababaraha jinis dina struktur silinder hidrolik, sareng aya ogé rupa-rupa cara klasifikasi du: Numutkeun kana jinis zhi sisi obah, éta tiasa dibagi kana jinis gerakan résiprokal résiprési linier sareng jinis ayunan puteran; Numutkeun pangaruh tekanan tina cair DAO, éta tiasa dibagi kana hiji jinis aksi sareng jinis aksi dua kali. Numutkeun strukturna tiasa dibagi kana jinis piston, tipe plunger, tipe leungeun baju teleskopis multi-tahap, rak sareng jinis pinion; Numutkeun kana bentuk pamasangan tiasa dibagi kana rod, anting, suku, aci hinged, sareng sajabana. Numutkeun kana tingkat tekanan tiasa dibagi kana 16Mpa, 25Mpa, 31.5mpa sareng sajabina.
  • Gas-liquid booster oil cylinder

    Silinder minyak booster cair-gas

    Aya sababaraha jinis dina struktur silinder hidrolik, sareng aya ogé rupa-rupa cara klasifikasi du: Numutkeun kana jinis zhi sisi obah, éta tiasa dibagi kana jinis gerakan résiprokal résiprési linier sareng jinis ayunan puteran; Numutkeun pangaruh tekanan tina cair DAO, éta tiasa dibagi kana hiji jinis aksi sareng jinis aksi dua kali. Numutkeun strukturna tiasa dibagi kana jinis piston, tipe plunger, tipe leungeun baju teleskopis multi-tahap, rak sareng jinis pinion; Numutkeun kana bentuk pamasangan tiasa dibagi kana rod, anting, suku, aci hinged, sareng sajabana. Numutkeun kana tingkat tekanan tiasa dibagi kana 16Mpa, 25Mpa, 31.5mpa sareng sajabina.
  • General rod cylinder

    Silinder rod umum

    Silinder hidrolik tipe rod mangrupikeun salah sahiji bentuk silinder hidrolik, mangrupikeun DU utama pikeun ngahasilkeun silinder hidrolik tegangan. Zhi
  • Thin hydraulic cylinder HT

    Silinder hidrolik ipis HT

    Disebut silinder hidrolik super ipis ogé tiasa disebat jack super ipis, sabab namina nunjukkeun langkung handap tibatan cilinder hidrolik biasa, kalayan beurat enteng, tonase ageung, ciri fleksibel seluler. Lubang ningkatna ngajantenkeun gampang sareng gampang permukaan pembakaran ngajantenkeun résistansi korosi langkung kuat.
  • Hydraulic booster cylinder

    Silinder booster hidrolik

    Silinder hidrolik gaduh kaluar sareng ganda kaluar, nyaéta batang piston tiasa ngalih dina hiji arah sareng dua jalan tiasa dipindahkeun dina dua bentuk.