Silinder booster hidrolik

Pedaran pondok:

Silinder hidrolik gaduh kaluar sareng ganda kaluar, nyaéta batang piston tiasa ngalih dina hiji arah sareng dua jalan tiasa dipindahkeun dina dua bentuk.


Detil Produk

Tanda Produk

Hydraulic booster cylinder1

Silinder hidrolik nyaéta aktuator hidrolik anu ngarobih énergi hidrolik kana énergi mékanis sareng ngalakukeun gerak bulak balik (atanapi gerak osilasi) dina garis lempeng. Éta saderhana struktur sareng dipercaya dina operasi. Nalika éta digunakeun pikeun ngawujudkeun gerak bulak balik, déélasi alat tiasa dipiceun, sareng teu aya celah transmisi, gerakna stabil, janten seueur dianggo dina sagala jinis sistem hidrolik mékanis.

Gaya kaluaran silinder hidrolik sabanding sareng daérah anu épéktip sareng bédana tekanan dina dua sisi. Silinder hidrolik dasarna diwangun ku laras silinder sareng sirah silinder, batang piston sareng piston, alat panyegel, alat panyangga sareng alat knalpot Alat .Buffering sareng alat knalpot gumantung kana aplikasi khusus; alat sanésna penting.

Drive hidrolik gaduh silinder sareng motor anu ngarobah énergi tekanan tina cairan kana énergi mékanis sareng kaluaranana. Silinder utamina kaluaran gerak linier sareng kakuatan.
Silinder hidrolik ngagaduhan sababaraha bentuk, numutkeun ciri anu béda tina mékanismeu éta tiasa dibagi kana jinis piston, jinis plunger sareng tipe ayunan tilu kategori, numutkeun modél aksi éta tiasa dibagi kana aksi tunggal sareng aksi ganda.
Silinder piston, silinder plunger utamina dianggo dina: mesin, sapertos excavator; Panilitian ilmiah, sapertos laboratorium struktural universitas.

Silinder hidrolik osilasi mangrupikeun aktuator anu tiasa ngaluarkeun torsi sareng ngawujudkeun gerak bulak balik. Éta ngagaduhan sababaraha bentuk sapertos vane tunggal, vane ganda sareng osilasi spiral. Modeu bilah: blok stator dilereskeun kana blok silinder, sareng sabeulah nyambung kana rotor. Numutkeun arah asupan minyak, bilah bakal ngajalankeun rotor pikeun osilasi bolak-balik. Jinis ayunan spiral dibagi kana ayunan spiral tunggal sareng dobel helix dua rupa, ayeuna hélik ganda parantos langkung umum dianggo, ku dua piston sidelobe spiral dina gerak lempeng silinder hidrolik kana gerak linier sareng gerak komposit gerak , supados ngahontal gerakan ayun.

Alat panyangga
Dina sistem hidrolik, panggunaan silinder hidrolik pikeun nyetir mékanisme kalayan massa anu tangtu, nalika gerakan silinder hidrolik dugi ka akhir stroke ngagaduhan énergi kinétik anu langkung ageung, sapertos henteu dirobihkeun prosés, piston silinder sareng sirah silinder bakal kajadian tabrakan mékanis, tabrakan, noise, destructive. Dina raraga mitigate sareng nyegah lumangsungna cilaka sapertos kieu, maka tiasa nyetél dina alat parobihan hidrolik atanapi nyetél dina alat panyangga blok silinder.

Hydraulic booster cylinder3

  • Saméméhna:
  • Teras: