Silinder rod umum

Pedaran pondok:

Silinder hidrolik tipe rod mangrupikeun salah sahiji bentuk silinder hidrolik, mangrupikeun DU utama pikeun ngahasilkeun silinder hidrolik tegangan. Zhi


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka singget
Struktur silinder hidrolik dasi-bar nyaéta DAO kompak sareng saderhana, langkung alit tibatan silinder hidrolik tina kelas tekanan anu sami, tekanan damelna 7MPa, 14MPa, silinder 40 ~ 250mm, suhu sakitar ~ 10 ℃ ~ 80 .

Aplikasi
Rod tipe silinder hidrolik utamina dianggo dina alat-alat mesin, mesin damel kai, mesin karét, alat-alat beusi sareng waja, mesin cetak injeksi, mesin casting mati, instalasi lepas pantai atanapi kapal.

Silinder hidrolik gaduh kaluar sareng ganda kaluar, nyaéta batang piston tiasa ngalih dina hiji arah sareng dua jalan tiasa dipindahkeun dina dua bentuk.
Silinder hidrolik nyaéta aktuator hidrolik anu ngarobih énergi hidrolik kana énergi mékanis sareng ngalakukeun gerak bulak balik (atanapi gerak osilasi) dina garis lempeng. Éta saderhana struktur sareng dipercaya dina operasi. Nalika éta digunakeun pikeun ngawujudkeun gerak bulak balik, déélasi alat tiasa dipiceun, sareng teu aya celah transmisi, gerakna stabil, janten seueur dianggo dina sagala jinis sistem hidrolik mékanis.
Gaya kaluaran silinder hidrolik sabanding sareng daérah anu épéktip sareng bédana tekanan dina dua sisi. Silinder hidrolik dasarna diwangun ku laras silinder sareng sirah silinder, batang piston sareng piston, alat panyegel, alat panyangga sareng alat knalpot Alat .Buffering sareng alat knalpot gumantung kana aplikasi khusus; alat sanésna penting.

Drive hidrolik gaduh silinder sareng motor anu ngarobah énergi tekanan tina cairan kana énergi mékanis sareng kaluaranana. Silinder utamina kaluaran gerak linier sareng kakuatan.
Silinder hidrolik ngagaduhan sababaraha bentuk, numutkeun ciri anu béda tina mékanismeu éta tiasa dibagi kana jinis piston, jinis plunger sareng tipe ayunan tilu kategori, numutkeun modél aksi éta tiasa dibagi kana aksi tunggal sareng aksi ganda.
Silinder piston, silinder plunger utamina dianggo dina: mesin, sapertos excavator; Panilitian ilmiah, sapertos laboratorium struktural universitas.
Silinder plunger dianggo pikeun mesin tés tekanan, sapertos tés emas Ji 'nan, pikirkeun deui mesin uji pikeun tés bahan.

General rod cylinder1
General rod cylinder ISH70-140 CA
General rod cylinder ISH70-140 FA 2

Silinder rod umum ISH70-140 CA

Silinder rod umum ISH70-140 FA 2

General rod cylinder ISH70-140 FA
General rod cylinder ISH70-140 LA

Silinder rod umum ISH70-140 FA

Silinder rod umum ISH70-140 LA

General rod cylinder ISH70-140 TC
General rod cylinder ISH210 CA

Silinder rod umum ISH70-140 TC

Silinder rod umum ISH210 CA

General rod cylinder ISH210 FA
General rod cylinder ISH210 LA

Silinder rod umum ISH210 FA

Silinder rod umum ISH210 LA


  • Saméméhna:
  • Teras: