Silinder minyak booster cair-gas

Pedaran pondok:

Aya sababaraha jinis dina struktur silinder hidrolik, sareng aya ogé rupa-rupa cara klasifikasi du: Numutkeun kana jinis zhi sisi obah, éta tiasa dibagi kana jinis gerakan résiprokal résiprési linier sareng jinis ayunan puteran; Numutkeun pangaruh tekanan tina cair DAO, éta tiasa dibagi kana hiji jinis aksi sareng jinis aksi dua kali. Numutkeun strukturna tiasa dibagi kana jinis piston, tipe plunger, tipe leungeun baju teleskopis multi-tahap, rak sareng jinis pinion; Numutkeun kana bentuk pamasangan tiasa dibagi kana rod, anting, suku, aci hinged, sareng sajabana. Numutkeun kana tingkat tekanan tiasa dibagi kana 16Mpa, 25Mpa, 31.5mpa sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Gas-liquid booster oil cylinder1

1. Jenis piston
Silinder hidrolik rod piston tunggal ngagaduhan rod piston dina ngan hiji tungtung. Ieu silinder hidrolik piston tunggal. Inlet sareng outlet A sareng B dina dua tungtung tiasa ngalirikeun minyak tekanan atanapi minyak balik pikeun ngawujudkeun gerakan dua arah, janten disebat silinder dobel.
Piston ngan ukur tiasa ngalih kana hiji arah, sareng arah anu sabalikna kudu réngsé ku kakuatan éksternal. Tapi stroke na umumna langkung ageung tibatan silinder hidrolik piston.
Silinder hidrolik tipe piston tiasa dibagi kana jenis palang tunggal sareng jinis palang ganda tina dua struktur, cara anu dibereskeun ku blok silinder anu dibereskeun sareng batang piston dibereskeun dua jinis, numutkeun tindakan tekanan cair ngagaduhan jenis aksi sareng jinis aksi dobel. Dina silinder hidrolik polah tunggal, minyak tekanan ngan ukur disayogikeun kana rongga silinder hidrolik, sareng silinder sadar kana gerakan sasarengan ku tekanan cair, sedengkeun gerakan counter-direction direalisasikeun ku kakuatan éksternal (sapertos gaya spring, beurat maot atanapi beban éksternal, jsb.). Gerakan piston dina dua arah silinder hidrolik dua kali réngsé ku aksi tekanan cair ngalangkungan inlet minyak bolak dua Kamar.

2. Jenis plunger
(1) Silinder hidrolik tipe plunger mangrupikeun silinder hidrolik akting tunggal, tekanan hidrolik ngan ukur tiasa ngahontal arah gerakan, perjalanan balik plunger gumantung kana kakuatan éksternal anu sanés atanapi beurat plunger;
(2) Plunger dirojong ukur ku silinder liner sareng henteu kontak sareng liner silinder, janten silinder liner gampang diolah, janten cocog pikeun ngalakukeun silinder hidrolik stroke panjang;
(3) Plunger sok dina tekanan nalika damel, janten kedah gaduh kaku anu cekap;
(4) Beurat plunger sering ageung, upami ditempatkeun sacara horisontal, gampang langsing kusabab beurat diri, hasilna maké segel sareng pituduh sapihak, janten panggunaan nangtung na langkung pikaresep.

3. Tipe teleskopis
Silinder hidrolik anu tiasa ditarik aya dua atanapi langkung tingkat piston, piston dina silinder hidrolik anu tiasa ditarik tina ageung dugi ka alit, sareng henteu aya beban anu tiasa ditarik biasana tina alit dugi ka ageung. Silinder teleskopik tiasa ngahontal stroke anu langkung lami, sedengkeun panjang ditarikna nyaéta pondok, strukturna langkung kompak. Silinder hidrolik jenis ieu sering dianggo dina mesin konstruksi sareng mesin tatanén. Aya sababaraha piston dina hiji gerak, unggal péston gerak berturut-turut, laju kaluaranana sareng kakuatan kaluaranna dirobih.

Gas-liquid booster oil cylinder004
Gas-liquid booster oil cylinder2

  • Saméméhna:
  • Teras: