Limiter ayeuna

  • Current limiter YAS

    Limiter ayeuna YAS

    Limiter ayeuna kagolong kana bidang komponén listrik, mangrupikeun parangkat khusus anu dianggo pikeun ngawatesan arus, ciri na nyaéta inti cincin standar, éta inti tina inti inti anu dipasang kuét karét tambaga ditutupan, éta inti tambaga tina paket plastik multicore jarak interval online online masing-masing nyetél panganteur catu daya, panganteur suplai kakuatan alat-alat rumah tangga biasa sareng antar muka catu daya.