Silinder kompak

  • Compact Cylinder YAQ2

    Silinder kompak YAQ2

    Silinder ipis mangrupikeun bagian tina logam silinder anu pistonna ditungtun pikeun silih balikeun dina garis anu lempeng. Sedeng anu damel ngarobih énergi panas kana énergi mékanis ku mekarkeun dina silinder mesin; Gas nampi komprési piston dina silinder kompresor sareng ningkatkeun tekanan. Perumahan turbin, mesin piston puteran, sareng sajabana, disebut ogé silinder.
    Silinder ipis, kalayan struktur kompak, beurat entéh, rohangan alit sareng kaunggulan sanésna.