Parabot Parangkat Hawa-Hydra

  • Air-Hydra Converter YCCT

    Parabot Paréntah Air-Hydra YCCT

    A transduser anu ngarobah sinyal pneumatik kana sinyal hidrolik. Ngagunakeun hawa dikomprés salaku sumber kakuatan, kaluaran minyak hidrolik, ngajalankeun silinder kakuatan (silinder hidrolik) Peta lemes.