Hawa tiis aftercooler

  • After cooler DHC

    Saatos cooler DHC

    DAC efisiensi tinggi saatos cooler sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun kalembaban dina hawa dikomprés saatos cooler disambungkeun di tukangeun screw and compressor piston, compressor tiasa dihasilkeun ku suhu luhur hawa anu dikomprés didinginkan dugi ka 42 ℃ dihandap, sareng tiasa ngamanfaatkeun kondensasi uap cai dina hawa tonggongna ditutup, pikeun ningkatkeun kaayaan damel pakakas beberesih garing di hilir, hindarkeun masalah gantung sareng kondensasi cai. Seri DAC efisiensi tinggi post-cooler gaduh dua padalisan: hawa - tiis sareng cai - tiis.