Aktuator

  • Booster Cylinder YNB(P)H

    Silinder Panguat YNB (P) H

    Silinder booster gas-cair umumna disebut silinder booster. Silinder naekeun cairan gas digabungkeun sareng silinder sareng kaunggulan silinder sareng perbaikan desain, minyak hidrolik sareng isolasi anu ketat, hawa anu dikomprés dina batang piston silinder tina bagian pagawéan kontak sacara otomatis saatos perjalanan, laju gerakan, stabilitas, sareng transmisi pneumatik alat blok saderhana, pangaturan kaluaran gampang, tiasa ngahontal kakuatan pencét hidrolik langkung luhur dina kaayaan anu sami, konsumsi énergi rendah, badarat lemes henteu kapang karusakan, gampang dipasang sareng masang silinder bertekanan khusus tiasa 360 derajat dina Sudut mana waé, rohangan anu dijajah leutik, kurang ngaruksak tina naékna suhu, umur panjang, noise rendah, sareng fitur inti anu sanésna. Silinder bertekanan Maké tekanan udara umum pikeun ngahontal kakuatan anu langkung luhur tina silinder hidrolik tanpa peryogi unit hidrolik.
  • Compact Cylinder YAQ2

    Silinder kompak YAQ2

    Silinder ipis mangrupikeun bagian tina logam silinder anu pistonna ditungtun pikeun silih balikeun dina garis anu lempeng. Sedeng anu damel ngarobih énergi panas kana énergi mékanis ku mekarkeun dina silinder mesin; Gas nampi komprési piston dina silinder kompresor sareng ningkatkeun tekanan. Perumahan turbin, mesin piston puteran, sareng sajabana, disebut ogé silinder.
    Silinder ipis, kalayan struktur kompak, beurat entéh, rohangan alit sareng kaunggulan sanésna.
  • Horizontal blocking cylinder

    Silinder meungpeuk horisontal

    Hal ieu utamina dianggo pikeun lirén palet dina jalur produksi, janten disebatna ogé silinder stop, kusabab stroke damelna anu tetep, janten aya ogé perusahaan anu disebatkeun silinder rod jarak jauh.
  • Oil tank

    Tangki minyak

    Aya sababaraha jinis dina struktur silinder hidrolik, sareng aya ogé rupa-rupa cara klasifikasi du: Numutkeun kana jinis zhi sisi obah, éta tiasa dibagi kana jinis gerakan résiprokal résiprési linier sareng jinis ayunan puteran; Numutkeun pangaruh tekanan tina cair DAO, éta tiasa dibagi kana hiji jinis aksi sareng jinis aksi dua kali. Numutkeun strukturna tiasa dibagi kana jinis piston, tipe plunger, tipe leungeun baju teleskopis multi-tahap, rak sareng jinis pinion; Numutkeun kana bentuk pamasangan tiasa dibagi kana rod, anting, suku, aci hinged, sareng sajabana. Numutkeun kana tingkat tekanan tiasa dibagi kana 16Mpa, 25Mpa, 31.5mpa sareng sajabina.
  • Pressing plate

    Pencét piring

    Aya sababaraha jinis dina struktur silinder hidrolik, sareng aya ogé rupa-rupa cara klasifikasi du: Numutkeun kana jinis zhi sisi obah, éta tiasa dibagi kana jinis gerakan résiprokal résiprési linier sareng jinis ayunan puteran; Numutkeun pangaruh tekanan tina cair DAO, éta tiasa dibagi kana hiji jinis aksi sareng jinis aksi dua kali. Numutkeun strukturna tiasa dibagi kana jinis piston, tipe plunger, tipe leungeun baju teleskopis multi-tahap, rak sareng jinis pinion; Numutkeun kana bentuk pamasangan tiasa dibagi kana rod, anting, suku, aci hinged, sareng sajabana. Numutkeun kana tingkat tekanan tiasa dibagi kana 16Mpa, 25Mpa, 31.5mpa sareng sajabina.
  • Gas-liquid booster cylinder

    Silinder booster gas-cair

    Aya sababaraha jinis dina struktur silinder hidrolik, sareng aya ogé rupa-rupa cara klasifikasi du: Numutkeun kana jinis zhi sisi obah, éta tiasa dibagi kana jinis gerakan résiprokal résiprési linier sareng jinis ayunan puteran; Numutkeun pangaruh tekanan tina cair DAO, éta tiasa dibagi kana hiji jinis aksi sareng jinis aksi dua kali. Numutkeun strukturna tiasa dibagi kana jinis piston, tipe plunger, tipe leungeun baju teleskopis multi-tahap, rak sareng jinis pinion; Numutkeun kana bentuk pamasangan tiasa dibagi kana rod, anting, suku, aci hinged, sareng sajabana. Numutkeun kana tingkat tekanan tiasa dibagi kana 16Mpa, 25Mpa, 31.5mpa sareng sajabina.
  • Gas-liquid booster oil cylinder

    Silinder minyak booster cair-gas

    Aya sababaraha jinis dina struktur silinder hidrolik, sareng aya ogé rupa-rupa cara klasifikasi du: Numutkeun kana jinis zhi sisi obah, éta tiasa dibagi kana jinis gerakan résiprokal résiprési linier sareng jinis ayunan puteran; Numutkeun pangaruh tekanan tina cair DAO, éta tiasa dibagi kana hiji jinis aksi sareng jinis aksi dua kali. Numutkeun strukturna tiasa dibagi kana jinis piston, tipe plunger, tipe leungeun baju teleskopis multi-tahap, rak sareng jinis pinion; Numutkeun kana bentuk pamasangan tiasa dibagi kana rod, anting, suku, aci hinged, sareng sajabana. Numutkeun kana tingkat tekanan tiasa dibagi kana 16Mpa, 25Mpa, 31.5mpa sareng sajabina.
  • General rod cylinder

    Silinder rod umum

    Silinder hidrolik tipe rod mangrupikeun salah sahiji bentuk silinder hidrolik, mangrupikeun DU utama pikeun ngahasilkeun silinder hidrolik tegangan. Zhi
  • Thin hydraulic cylinder HT

    Silinder hidrolik ipis HT

    Disebut silinder hidrolik super ipis ogé tiasa disebat jack super ipis, sabab namina nunjukkeun langkung handap tibatan cilinder hidrolik biasa, kalayan beurat enteng, tonase ageung, ciri fleksibel seluler. Lubang ningkatna ngajantenkeun gampang sareng gampang permukaan pembakaran ngajantenkeun résistansi korosi langkung kuat.
  • Hydraulic booster cylinder

    Silinder booster hidrolik

    Silinder hidrolik gaduh kaluar sareng ganda kaluar, nyaéta batang piston tiasa ngalih dina hiji arah sareng dua jalan tiasa dipindahkeun dina dua bentuk.
  • Miniature oscillating cylinder YCRJ

    Silinder osilasi miniatur YCRJ

    Silinder ayun mangrupikeun aktuator pneumatik anu Maké hawa anu dikomprés pikeun ngajalankeun poros kaluaran supados tiasa gerak rotary bulak balik dina rentang Angle anu tangtu. Dipaké pikeun muka klep sareng nutup sareng gerakan panangan robot, jsb.
  • Medium standard cylinder YMU

    Sedeng cilinder standar YMU

    Silinder standar, cocog pikeun sadaya lapisan masarakat, didaptarkeun pikeun alat panyabutan lebu dina silinder umum anu ngadukung panggunaan klep angkat sareng klep pulsa éléktromagnétik.
12 Teras> >> Halaman 1/2