Asesorisna

  • Current limiter YAS

    Limiter ayeuna YAS

    Limiter ayeuna kagolong kana bidang komponén listrik, mangrupikeun parangkat khusus anu dianggo pikeun ngawatesan arus, ciri na nyaéta inti cincin standar, éta inti tina inti inti anu dipasang kuét karét tambaga ditutupan, éta inti tambaga tina paket plastik multicore jarak interval online online masing-masing nyetél panganteur catu daya, panganteur suplai kakuatan alat-alat rumah tangga biasa sareng antar muka catu daya.
  • Oil buffer YRB

    Panyangga minyak YRB

    Fungsi panyangga tekanan minyak nyaéta pikeun ngirangan geter sareng noise dina operasi mékanis otomatis, ngarobah énergi kinétik anu dihasilkeun ku obyék anu obah kana énergi panas sareng ngaleupaskeun kana atmosfir, sareng sacara efektif ngeureunkeun obyék dina gerak.
  • Pu tube U

    Pu tabung U

    Dipaké pikeun ngangkut minyak solar, minyak tanah, cai sareng média sanés.
    Paké tahan, radius bending leutik, beurat enteng, élastisitas anu alus, tahan sepuh, tiasa dianggo deui
  • Vacuum generator YZU

    Generator vakum YZU

    Generator vakum mangrupikeun komponén vakum anu énggal, épisién, bersih, ekonomis sareng leutik anu Maké sumber udara tekanan positip pikeun ngahasilkeun tekanan négatip, anu ngajantenkeun gampang pisan sareng merenah pikeun kéngingkeun tekanan négatip dimana aya hawa anu dikomprés atanapi dimana tekanan anu positip sareng négatip aya diperyogikeun dina sistem pneumatik. Generator vakum seueur dianggo dina automasi industri, sapertos mesin, éléktronika, bungkus, percetakan, plastik sareng robot.
  • Vacuum filter

    Nyaring vakum

    Saringan vakum ngumpulkeun polutan (utamina lebu) ditarik tina atmosfir pikeun nyegah kontaminasi sistem sareng dianggo diantawis cangkir sedot sareng generator vakum (atanapi klep vakum). Mufflers kedah dipasang di port knalpot generator vakum, port hisap (atanapi port knalpot) klep vakum sareng port knalpot pompa vakum.
  • Vacuum chuck YZP

    Vakum chuck YZP

    Nguseup vakum, ogé katelah panyebaran vakum, mangrupikeun salah sahiji alat penggerak vakum. Sacara umum, panggunaan produk nyeepkeun cangkir vakum mangrupikeun padika anu paling murah. Ngisep vakum aya sababaraha rupa. Nguseup karét tiasa dioperasikeun dina suhu luhur. Nyedot silikon cocog pisan pikeun produk nangkep kalayan permukaan kasar. Cangkir nyeuseup didamel tina poliuretan tahan awét. Salaku tambahan, dina produksi anu saéstuna, upami cangkir nyeuseup diperyogikeun pikeun tahan minyak, éta tiasa dianggap nganggo bahan sapertos poliuretan, karét butadién nitril, atanapi polimér anu ngandung vinil kanggo ngadamel cangkir nyeuseup. Sacara umum, pikeun ulah aya permukaan produk anu goresan, pilihan anu pangsaéna didamel tina karét nitril atanapi karét silikon kalayan bahan cangkir nyeuseup didamel tina karét nitril, ngagaduhan kakuatan nyaring anu langkung ageung, janten éta seueur dianggo dina sagala rupa alat panyeupan vakum.
  • Quick exhaust valve

    Klep knalpot gancang

    Kontrol pneumatik dina komponén penting, komponén kontrol arah hiji arah. Sering ngonpigurasi antara silinder sareng klep ngabalikkeun, supados hawa dina silinder henteu nembus klep ngabalikkeun sareng klep langsung dileupaskeun.
  • Plastic drag chain

    Ranté sered palastik

    Ranté sered palastik sakumaha namina nunjukkeun mangrupikeun jenis ranté tarik. Numutkeun strukturna tiasa dibagi kana ranté sered palastik sasak sareng ranté sered palastik nutup; Numutkeun modélna, éta tiasa dibagi kana ranté leutik, ranté umum sareng ageung ranté. Numutkeun koefisien noise tiasa dibagi kana ranté sered biasa sareng ranté tarik jempé; Numutkeun kana bentuk tiasa dibagi kana ranté sered biasa, ranté sered paralel, ranté tarik tipe S; Numutkeun bahan baku dibagi kana plastik bungkus aslina sareng plastik didaur, jst.
  • Gas-liquid booster cylinder

    Silinder booster gas-cair

    Silinder bertekanan disebut ogé silinder bertekanan gas-cair
    Silinder tekanan digabungkeun sareng kaunggulan silinder sareng silinder sareng ningkatkeun desain, minyak hidrolik sareng isolasi anu ketat, hawa anu dikomprés dina kontak rod piston silinder saatos damel otomatis dimimitian, kagancangan gerakan, stabilitas, sareng alat blok transmisi pneumatik saderhana , pangaluyuan kaluaran gampang, tiasa ngahontal kakuatan luhur pencét hidrolik dina kaayaan anu sami, konsumsi énergi rendah, badarat lemes henteu karusakan kapang, gampang dipasang sareng masang silinder tekanan khusus tiasa 360 derajat dina Sudut mana waé, rohangan anu dikuasai nyaéta fungsi leutik, low tina naékna suhu, umur panjang, low noise, sareng fitur inti sanésna.