Tentang Kami

Perkenalan Perusahaan

Didirikeun taun 1970an di Koréa Kidul, YSC mangrupikeun pabrik sareng panyayogikeun produk pneumatik kalayan volume anu langkung luhur dina bidang industri otomatisasi. Dina 2000, YSC (Cina) nyandak Qingdao salaku kantor pusatna sareng ngahasilkeun sababaraha éksékusi pneumatik, kontrol, komponén pangolahan sareng bagian bantu, anu seueur dianggo di langkung ti 200 bidang industri otomatis sapertos mobil, éléktronik, alat listrik, bungkus, mesin, metalurgi, kontrol angka, sareng sajabana, nyayogikeun solusi pneumatik anu akurat sareng lumayan pikeun langkung ti 100.000 palanggan.

01
02
03

Saatos mangtaun-taun usaha, YSC (Cina) parantos nonjol dina tautan konci kendali arah sareng palaksanaan pneumatik dina sistem pneumatik. Dina waktos anu sasarengan, kalayan kauntungan tina cakupan produk anu lega sareng jaringan penjualan sareng logistik langkung ti sapuluh propinsi sareng kota-kota di Cina, YSC (Cina) nyayogikeun palanggan kalayan layanan sa-stop gancang.

Salaku pamilon didamel di Tiongkok 2025, YSC (Cina) bakal damel atos, bertahan dina inovasi, tetep aya dina pipikiran, ngajantenkeun payun, teras-teras nuturkeun prinsip henteu diusir ku kauntungan alit sareng henteu nyiksa di manulife, sareng bakti. kana pamekaran mesin sareng otomatisasi di Cina.

Nelepon kami: 0086-13646182641

Dina raraga minuhan kabutuhan anjeun, tong ragu ngahubungi kami.